12 augustus 2022

Over decasemanager.nl

Decasemanager.nl is een onafhankelijk nieuwskanaal met onderwerpen die interessant zijn voor casemanagers, re-integratiedeskundigen, inzetbaarheidsprofessionals en arbeidsdeskundigen. Kortom, iedereen die zich bezighoudt met inzetbaarheid van werknemers. Er is plaats voor artikelen, filmpjes, blogs en podcasts. Dé plek om uw mening en kennis te delen met anderen in ons werkveld.

Decasemanager.nl is een initiatief van CS Opleidingen, daarom hebben wij alvast voor wat vulling gezorgd. Maar om een onafhankelijk nieuwskanaal te worden, is ook uw bijdrage welkom! Plaatsing van uw bijdrage is geheel gratis.

Wilt u iets aanleveren? Stuur uw bijdrage dan naar redactie@decasemanager.nl

Zelf aanleveren?

Decasemanager.nl is een onafhankelijk nieuwskanaal met onderwerpen die interessant zijn voor casemanagers, re-integratiedeskundigen, inzetbaarheidsprofessionals en arbeidsdeskundigen. Kortom, iedereen die zich bezighoudt met inzetbaarheid van werknemers. Dé plek om uw mening en kennis te delen met anderen in ons werkveld. Ook uw bijdrage is welkom! Plaatsing van uw bijdrage is geheel gratis. Stuur uw bijdrage naar redactie@decasemanager.nl